FIETS MEE OP ZATERDAG 27 OKTOBER ! met GROENLINKS APELDOORN

Op 27 oktober organiseert het Permanent Campagne team van GroenLinks een fietstocht. We laten de mensen graag zien hoe mooi de omgeving van Apeldoorn is en wat er door de politieke keuzen kan veranderen.

 We vertrekken om 12.00 uur vanaf het Stationsplein en fietsen naar:

  • het bosje van GoudKuil (natuur versus mogelijke locatie AGOVV stadion)
  • de Egerlaan. Hier vertelt om 13.00 uur een fractielid waarom GroenLinks niet wil dat de politieacademie via de Egerlaan een aansluiting krijgt voor het verkeer
  • bij de Ruitersmolen in Beekbergen voor een verhaal over de cultuurhistorie van watermolens in de omgeving van Apeldoorn
  • 14.00 uur bezoek aan het Beekbergerwoud met nieuwe natuur
  • 14.30 uur stop bij het Beekbergse Broek ten zuiden van Apeldoorn (Veldweg 35 Klarenbeek) Hier vindt de manifestatie van Milieudefensie plaats tegen de aanleg van extra bedrijventerreinen. In dit boerenlandschap is een 150 hectare groot bedrijventerrein gepland.  Vanuit de Tweede Kamerfractie zal Wijnand Duyvendak namens GroenLinks hierbij ook aanwezig zijn!
  • De eindtijd hangt van de deelnemers af. De actie van Milieudefensie eindigt om 17.00 uur, maar deelnemers kunnen ook eerder naar huis terug.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Margien de Vries Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Wil je eerst meer informatie, dan e-mail of bel je gewoon even met Hilly: 06-51023216

 Met vriendelijke groet en tot ziens,
 Het Permanent Campagne Team van GroenLinks Apeldoorn